Polttari­äänitys studiossa

Valitse suosittu studioelämys osaksi onnistuneiden polttareiden ohjelmaa!

Koronatilanne

Nykyisessä tilanteessa polttariäänitykset voidaan hoitaa normaalisti. Seuraamme tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme.

Polttarit Helsingissä tai Tampereella?

Oletko järjestämässä polttarit Helsingin tai Tampereen seudulla? Studioäänitys on loistava ohjelmaidea!

Millainen äänitys?

Polttari­sankari laulaa biisin tai pari karaoketaustojen päälle äänitysstudiossa ammattilaisen avustuksella. Myös muu polttari­porukka voi halutessaan osallistua.

Kenelle?

Äänitys studiossa on kysytty ja pidetty idea polttari­ohjelmaksi sekä naisille että miehille. Myös Tyky-päivät tai synttärit järjestyvät. Studioille mahtuu isompikin porukka.

Kauanko studiossa kestää?

Aikaa studiovierailuun kannattaa varata polttari­päivän ohjelmasta tunnin verran (ilman siirtymiä).

Miten valmistaudutaan?

Valitkaa laajoista valikoimistamme laulettavaksi pari biisiä - ja juhlamieltä matkaan. Muuta ei tarvita!

Äänitys heti mukaan

Valmiit, miksatut kappaleet saa heti mukaansa illanviettoa varten tiedostoina (tai tarvittaessa cd-levyllä).

Polttari Helsinki Tampere

Katso polttari­tunnelmia Instagramissa!


Vuosi 2022:

Toteutamme polttari­ohjelman lisäksi tyky-päivät ja synttäri­äänitykset. Uutuutena polttari­dubbaus!

Tarjolla laajat valikoimat karaoke­taustoja - kaikki Feelmentin karaoke­taustat!

Tosi mukava ohjelmanumero polttareissamme! Morsian oli aluksi kauhuissaan mutta rentoutui, ja äänityksestä tuli tosi onnistunut.

Hinta

Äänityksen hinta on 150€/ryhmä (sis.alv 24%)

Biisit

Valikoimissamme olevat karaoke­taustat löytyvät täältä. Myös omat taustat voi tuoda mukanaan (joko dvd:llä tai muistitikulla).

Studioiden sijainti

Sijaitsemme helposti saavutettavilla paikoilla Helsingissä ja Tampereella

Helsinki

Studio:

Liisankatu 17, Kruunuhaka, Helsinki

Auto:

Maksulliset kadunvarsipaikat

Julkiset:

Metro (Helsingin Yliopisto 500m), ratikat 3, 6, 7, 9
Polttarit Helsinki kartta

Tampere

Studio:

Rahtimiehenkatu 8, Epilä, Tampere

Auto:

Pihassa ilmaiset parkkipaikat

Julkiset:

Bussit 8, 11, 17, 20, 29, 81 (1515 Haapalinna)
Polttarit Tampere kartta

Ota yhteyttä ja varaa äänitys.

Varaa aika nopeasti! Vielä hyvin vapaita aikoja polttari­kaudelle 2022.

Lisätietoja

 • Oletko järjestämässä polttarit Tampereella tai Helsingissä? Kaipaatko uusia ohjelmaideoita? Polttari­karaoke on loistava idea polttari­ohjelmaksi sellaiselle morsiamelle tai sulhaselle, joka viihtyy karaokessa tai on muuten vaan innostunut laulamisesta. Eikä tarvitse välttämättä olla mikään kultakurkku - polttari­ohjelma on viihdyttävä, vaikka sulhanen tai morsian sattuisi olemaan hieman epämusikaalisempikin :).
 • Perinteisen tunnin mittaisen polttari­äänityksen lisäksi tarjoamme myös muunlaisia paketteja.
  • Tyky-karaoke - miellyttävä tapa viettää iltaa työporukalla. Laulaminen yhdistää ihmisiä, ja miellyttävissä tiloissamme viihtyy pidempäänkin. Järjestämme halutessanne laadukkaan cateringin ja muut oheispalvelut. Ottakaa yhteyttä, niin räätälöidään teidän yritykselle mielekäs paketti Tyky-päivä​än.
  • Synttäriäänitys - onko laulamista arvostavalla tuttavalla tai sukulaisella tulossa pyöreitä vuosia täyteen? Meiltä tilataan äänityksiä myös synttäri­lahjaksi. Kuvio on periaatteessa samanlainen kuin pääartikkelimme polttarit, mutta äänitysaika sovitaan yhdessä synttäri­sankarin kanssa tai lahja toimitetaan lahjakorttina, jonka toimitamme sähköisesti.
  • Polttaridubbaus - uusin tuotteemme, todella hauska, hieman pidempikestoinen ohjelmanumero. Ideana on, että leffasta tai piirretystä valitaan sopiva muutaman minuutin pätkä. Siitä poistetaan ääniraita ja polttariväki "dubbaa" pätkän uusiksi omilla repliikeillään. Ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää.
 • Olemme tehneet polttari- ja synttäri­äänityksiä studioillamme Tampereen Epilässä vuodesta 2014 ja Helsingin Kruunuhaassa vuodesta 2017 alkaen. Asiakkaat ovat olleet poikkeuksetta tyytyväisiä. Studiolla äänitettyä lauluja on kuunneltu myöhemmin illanvietossa, ja polttareissa äänitettyjä biisejä on soitettu vieraille itse hääjuhlassa.
 • Halutessanne voitte kehitellä ideoita, joilla teette kokemuksesta yksilöllisemmän. Joskus kaasot tai best manit sanoittavat kappaleet uusiksi polttari­sankarille sopivaksi - tai pyytävät omistamaan biisin sulhaselle / morsiamelle myöhemmin kuunneltavaksi.
 • Jos polttareilla on joku teema, yksi idea on yhdistää se karaokeen. Meillä on vietetty polttareita esim. teemalla Cheek :)
 • Myös muu polttari­porukka voi halutessaan osallistua. Sellainen idea on aika suosittu, että lauletaan kertosäe tai toinen biiseistä koko köörillä.
 • Helsingin studiolle on helppo tulla hyvien julkisten yhteyksien ansiosta (metro tai raitiovaunu). Myös henkilöautolla pääsee paikalle - autot voi jättää kadunvarsipaikoille tai rannan pysäköintialueelle. Ruuhkaisempaan aikaan kannattaa varata ohjelmaan hieman aikaa parkkipaikkojen etsimiseen.
 • Tampereen sudiolle on helppo tulla pidemmänkin matkan takaa. Pihalle sopii parkkiin koko polttari­väki. Olemme hyvä vaihtoehto myös karaoketaksille.
 • Sekä Helsingin että Tampereen studioihin mahtuu kerralla sisälle isompikin polttari­porukka (+20 henkilöä helposti).
 • Ohjelman hinta 150€ (sis. alv 24%) on paras maksaa paikan päällä käteisellä, tasarahalla (kuittia vastaan).
 • Toimitamme myös sähköisiä lahjakortteja. Ne voi maksaa laskulla. Ottakaa yhteyttä niin kerromme lisää lahjakorteista.
 • Huomioithan ohjelman toimitusehdot (varauslomakkeen alapuolella)
 • Täältä löydät karaoketaustamme. Palvelun tuottaa Viihdeväylä / Maestro. Valikoima on laaja ja päivittyy aktiivisesti.
 • Jos haluat tuoda omat karaoke­taustat, se onnistuu joko DVD:llä tai muistitikulla. Kaikki yleisimmät ja vähän harvinaisemmatkin videoformaatit käyvät (jos ne ovat toistettavissa VLC-videosoittimella).
 • Kiinnostuitko ideasta polttari­ohjelmaksi? Ota yhteyttä ylläolevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Vastaamme ripeästi ja varataan teille sopiva aika.